Ons team

Bij ons werken we met een klein en proffesioneel team om de beste service mogelijk te bieden

Reekers Tweewielers bestaat al sinds 1924. In al die jaren zijn we langzaam gegroeid. De hele generatie Reekers had als belangrijkste doel de klant tevreden te krijgen.
In al die jaren hebben we daardoor een goede naam weten op te bouwen en vrijwel alle onze klanten zien we dan ook regelmatig terug voor een reparatie, een nieuwe fiets of een fiets voor zoon, dochter of kleinkind.

Ontmoet het team

Dick Reekers

Hallo ik ben Dick Reekers, ik ben 51 jaar en werk vanaf mijn 16e bij mijn vader in de fietsenwinkel. In 2005 heb ik samen met mijn vrouw Laurette de zaak overgenomen. Mijn vader is in 2017 overleden, hij werkte tot zijn laatste dag. We hebben een mooi team met Vincent en Matthijs. Ik doe het werk dan ook nog met veel plezier.


Laurette Reekers

Ik ben Laurette Reekers en ben getrouwd met Dick in 1995. Samen hebben we 2 kinderen.
Toen
we in 2005 de zaak overnamen van mijn schoonouders heb ik de
administratie en boekhouding overgenomen. Ik vind vooral de combinatie
met mijn eigen baan erg leuk en afwisselend.

Matthijs Hesselink

Ik ben Matthijs Hesselink en woon al mijn hele leven in het mooie Enschede.
Ik ben in 2005 begonnen in de tweewielerbrance als BBL-leerling bij de firma Reekers Tweewielers. Ik doe mijn werk nog altijd met veel plezier en zie graag een klant tevreden z’n weg vervolgen.

Vincent Veurink

Mijn naam is Vincent Veurink, woonachtig in Enschede en sinds 2018 werkzaam bij Reekers Tweewielers. Ik ben BBL-niveau 2 afgestudeerd als Tweewieler Technicus. Ik heb erg veel plezier in mijn werk, en mag graag klanten weer op weg helpen.